Doğancan Ülker

Informatiker

Hayat Koşuşturması 25-12-2008

2 Yorum

Bir şey yazmayalı tam 4 ay oldu. Hazirandan önce açmayı düşünmüyordum burayı ama canım istedi sanki. Açtık gitti. Belki yine kapatırım.

Ders çalışıyorum. İyi ders çalışıyorum hem de. Hiçbir şeye aldırmıyorum. Parasızlığıma aldırmıyorum. Gönül işlerine aldırmıyorum. Arkadaşlarıma aldırmıyorum. Arkadaşım sandıklarıma aldırmıyorum. En yakınımdakilere aldırmıyorum. En uzağımdakilere aldırmıyorum. Sadece çalışıyorum. Dokunsalar ağlayacak gibi olurdum eskiden. Artık dokunsalar da aldırmıyorum.

Yılbaşı da geldi. Bir yıl daha gitti. Küçükken ne çok hayal kurardım ah bir 18 olsam diye… Aha oldum işte.

Takip ettiğim blogları şöyle bir tekrar geziyorum. Yorum yazamıyorum pek. Yorum yazmayı unutmuşum…

Buraya kinimi nefretimi kusmak istiyorum aslında ama. Olmuyor.

Koşuşturma başlığı da yapıştı kaldı kendimden bahsettiğim yazıların üstüne. Bir yere koşturduğum yok aslında. Her şey gayet monoton.

Yazan: Doğancan Ülker

Aralık 25th, 2008 at 2:29 am

Kategori: Genel

2 Yorum to 'Hayat Koşuşturması 25-12-2008'

Yorumlara abone ol: RSS or TrackBack to 'Hayat Koşuşturması 25-12-2008'.

  1. yaş onsekiz,
    ve aldırmıyorsun.
    ben bu noktaya gelene kadar 28 yaşımı yedim.
    umarım
    kandırmıyorsun :)

    uğrarım,
    mübarek adamsın.

    korhan

    27 Ara 08 at 01:09

  2. En iyisini yapıyorsun. 5 – 6 yıl sonra bu çabalarının karşılığını görünce diyeceksin ki “iyi ki çok çalışmışım. bilmeden o kadar gayret etmişim. bilseydim çok daha fazla gayret ederdim.”
    Evet herkes ektiğini biçer. Tebrik ederim.

    E. Ali

    29 Ara 08 at 06:44

Yorum Yaz!